1 Läs mer >>
 
Fick en jättesöt kommentar igår och jag vet att jag inte har varit så personlig i min blogg riktigt. Men ja jag har haft problem med självskadande och mitt utseende. Men nu får jag hjälp och har börjat tagit anti depressiva. Har fått otroligt stöd från min familj och vänner så nu är jag på rätt väg!
 
Självskadande är något jag verkligen inte rekomenderar och jag önskar att jag aldrig hade börjat! Så om du funderar på det, tänk om! Det är inte värt det!
 
Jag blev lite ledsen dock över att den som skrev det här såg mig som "thinspo". För alla är vackra och ingen behöver gå ner i vikt för att känna sig vacker! Jämför er inte med mig! Jag är sjuk! Och har inte mått bra dom senaste åren!

Men finns alltid här för er läsare om det skulle vara någonting <3
 

Angående mitt mående

0 Läs mer >>

Höst!

3 Läs mer >>
Dåliguppdatering.se jag vet.. Men har bytt skola och legat efter och haft en massa prov och sen har jag börjat tagit medicin och en massa saker har hänt!
 
Men nu är det höst lov så kanske blir lite bättre uppdatering :3
 

Tjenare!

0 Läs mer >>
 
Då har man ny hårfärg igen (den högst upp) och så drömmer jag mig tillbaka till sommaren när man kunde ha snygga shorts på sig med enbart linne!
 
 
 
 
 
 
 

Ny hårfärg!

0 Läs mer >>
Har inte bloggat så mycket på sistone har drabbats av något konstigt virus som jag inte riktigt vet vad det är! Men min hud börjar trilla av och jag är väldigt sugen på människo kött just nu...
 

Konstigt virus...