2 Läs mer >>
Har faktiskt hittat två ursnygga saker på rea idag faktiskt!
Ett par jeans shorts som jag har velat ha jättelänge och en sån här bustier sak :3
 


Här är lite bättre bild på min hårgärg också. Och ja, det är grönt längst ner -.-

Glad tjej!

0 Läs mer >>
Det jag gillar med att våran skola är väldigt dator inriktad är att då är alla skolarbeten över mejlen och om man är sjuk så kan man bara gå in på lärarens hemsida och se vad restan av klassen har gjort på lektionen!
Som idag så visste jag att dom andra skulle lära sig om Macens olika program och iPhoto på digitalt skapande lektionen. Så det är det som jag har gjort idag när jag har varit hemma sjuk!
 
 
Jag har färgat håret också! Gjorde det hos frisör den här gången så det blev väl hyfsat. Men fortfarande lite grönt -.-

Smart skola!

1 Läs mer >>
Asså iPhone och alla dessa skal som det finns! Får lite nostalgi ibland xD
Jag har i alla fall två skal som jag verkligen gillar, har bara dom två. Känns onödigt att bara köpa en massa som man ändå vet att man typ aldrig kommer att använda!
 
Köpte ett nytt igår i alla fall. Älskar det så mycket redan! Är det finaste, coolaste, mest awesome skalet jag har sett!
 
 
Aah! Det är så fint! 
 
Älskar att jag har photoshop CS5.1 nu också! Då kan jag göra gifar! Hade typ elements 4 innan ^^

IPhone..

0 Läs mer >>

Sneak Peak

1 Läs mer >>
Sitter hemma sjuk idag. Hade typ värsta migrän anfallet imorse, men det är väl bättre nu i alla fall. 
 
Ska på en sån här "model för en dag" grej med min mamma och min lillasyster. Ska väl bli kul. Men skulle egentligen blekt mitt hår igår men frisören hade fått poblem med bokningen eller nåt, så det blev inget. Så jag får ta och bli fotad med typ grönt/lila/brunt hår -.-
 
 
Nu ska jag gå och sova eller nåt ^^
 
 

Sjuk..

0 Läs mer >>
 
Har suttit i skolan och tråkat mest hela dagen. Hade en och en halv timmes lunch, kul! Nej men det blir specielt tråkigt om man inte har några man kan umgås med heller direkt.
Men har fått underhålla mig själv med tumblr och photoshop. Har en ganska ny version nu så det är skoj! 
Försöker fortfarande lära mig macen dock. Är svårt med helt nytt system och sånt. Men det går väl bra. Är ganska snabb på att lära mig. I alla fall om det är något med datorer :3

.

0 Läs mer >>
Hello!
Sitter och tråkar, bussen går 38 så måste ändå nog åka snart :3
Fick ändrat schema igår, skulle egentligen slutat tolv men slutar halv fyra istället -.-

Jaja, testar photo booth lite medan jag väntar ^^

Skola!

0 Läs mer >>

Godnatt!

0 Läs mer >>
Nu har jag precis kommit hem från skolan då (eller för en timme sen men ändå). Idag hade jag lite sovmorgon, en halvtimme, för att vi skulle på en kurs på hur man använder Mac. Senare fick vi stå i kö i en och en halvtimme för att sen få den vackraste datorn någonsin!
När dom visade upp den modellen vi skulle få fick jag rysningar genom kroppen! Har i typ hela mitt liv velat ha en MacBook! Dom är så snygga! Och nu har jag en! Gladtjej.se
Sitter och bloggar från den nu faktiskt. Har fått photoshop CS5.1 också, eftersom jag ska ha digitalt skapande :3
 
 
 
Testade Photo booth också, och min standard redigerings sida

MacBook Pro

0 Läs mer >>
 
Igår var jag och några vänner inne på söder och tittade på Stockholm Zombie Walk. Det var grymt kul och jag är taggad på att gå med nästa år!

 
Fina Hannah fick va med på en bild också :3
 
 
 
 
 
 

Stockholm Zombie Walk

0 Läs mer >>

Idag var väl typ en skit dag kan man säga. Hade inga lektioner som var planerade utan gick runt och gjorde ingenting mest hela dagen. Det som är skönt i alla fall är att i min klass är det inte så mycket tjejer. Jag gillar egentligen inte att umgås med tjejer på det sättet. Tjejer kan vara så elaka!
 
Men ja, jag hoppas jag får några kompisar snart i alla fall. Har väl en tjej som jag kan hänga med men vill gärna ha lite fler vänner. Typ killkompisar. Gillar mer att ha kill kompisar :3
 

Slänger in en liten boost bild! Även om det kanske är jag som behöver det mest ^^

.

0 Läs mer >>
Hejsan. Nu sitter man då ensam vid datorn och lyssnar på 112 ocg regnet. Ganska mysigt faktiskt. Sitter vid tumblr också, har fixat en awesome design!
Har klarat mig igenom tredje dagen på gymnasiet nu också. Jag trivs inte så jättebra faktiskt. Klarar inte av förändring så bra. Och har dessutom inga vänner där. Det är väl en tjej som har snackat med mig men inge mer :/
 
 
Men nu ska jag gå och äta!

TRÅK